Bathroom Panel Heater

-----
-

Met de Bathroom Panel van Green Comfort verwarmt u de badkamer en uw handdoeken tegelijkertijd. Het slanke en strakke ontwerp van de Bathroom Panel neemt weinig ruimte in uw badkamer en is toepasbaar in ieder design.

Energiezuinig:
Dankzij de hoogstaande technologie van ons elektrisch verwarmingspaneel, behoort energieverspilling tot de verleden tijd. Het verwarmen van uw huis neemt vaak onnodig grote hap uit uw energie rekening. Dat kan efficiënter. Met het elektrische verwarmingspaneel van Green Comfort, Het Bathroom Panel verbruikt u aanzienlijk minder energie, omdat deze een ruimte verwarmt naar een comfortabele temperatuur met slechts 270 watt.

Spatwaterdicht:
Met een speciaal behandeld oppervlak en spatwaterdicht aan/uit schakelaar, is dit paneel geschikt voor gebruik in badkamers en natte omgevingen.

 

 

 


Twee aangehechte handdoekrails:
Gemaakt van roestvrijstaal en eenvoudig te instaleren.

Eenvoudige installatie:
U kunt in een mum van tijd uw elektrisch verwarmingspaneel van Green Comfort eenvoudig zelf ophangen. Dankzij ons eenvoudige montagesysteem bespaart u ook nog eens op installatiekosten ( zie onze gebruiksaanwijzing) Door ons speciaal ontworpen ophangsysteem hangt het verwarmingspaneel altijd waterpas met slechts twee ophangpunten. Zo kunt u het elektrisch verwarmingspaneel plaatsen waar u dat wilt.

Geluidloos:
Het verwarmingspaneel van Green Comfort is geheel vrij van bewegende onderdelen. Een verwarming die niet van zich laat horen. U kunt aangenaam en geluidloos doorwerken terwijl het verwarmingspaneel zijn werk doet.

Convectie:
Het elektrische verwarmingspaneel van Green Comfort zorgt voor een natuurlijke warmtestroom. Door gebruik te maken van convectie stroomt de warme lucht op een natuurlijkere manier door uw ruimte. Hierdoor wordt de gehele ruimte geleidelijk verwarmt. Zo geniet u altijd aangenaam van de warmte.

 

.