Onze Visie

Green Comfort wil een toonaangevende stap zetten voor een groenere wereld. Dit wil Green Comfort bereiken door energiezuinige producten op de markt te brengen zoals ons elektrisch verwarmingspaneel het AmbePanel die een prachtige aanvulling geeft aan het duurzaam op wekken van energie.

Wij van Green Comfort zijn van mening dat het duurzaam op wekken van energie alleen volledig rendement oplevert als dit gepaard gaat met het energiezuinige consumeren van energie. bijv.doormiddel van ons elektisch verwarmingspaneel.

Met onze producten wil Green Comfort bijdragen aan een beter milieu voor nu en onze toekomst. Daarom zal Green Comfort niet stil blijven staan en zich door ontwikkelen op het gebied van energiezuinig verwarming en aanverwante producten om zowel nu als in de nabije toekomst te mogen bijdragen aan een groenere wereld.

Green Comfort start met zijn elektrische verwarmingspaneel het AmbePanel, maar is tevens alweer een stap verder in zijn ontwikkeling voor aanverwante en nieuwe energiezuinige producten

De thuisbasis van Green Comfort is Nederland, vanuit deze basis zullen wij starten.

Maar niet voor lang want Green Comfort heeft de ambitie om niet alleen ons land te willen voorzien van energiezuinige en milieu bewuste producten, maar alle landen om ons heen en verder.